2018-01-08 06:51:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Népszerűsége ma megsokszorozódik

Napi horoszkóp január 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma tele lesz optimizmussal – ez egyrészt jó hír, mert remek hangulatban vág neki a hétnek, másrészt viszont könnyelművé teheti. A fellépő akadályok teljes figyelmét és koncentrációját igénybe veszik. Ne legyintsen könnyelműen a problémákra, hanem keressen célzott megoldásokat.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A csillagok jelzése szerint hogyha túl sokáig hezitál, akkor könnyen lemaradhat egy nagyon kedvező változtatási lehetőségről. Ha magára vállalja a feladatot, hogy rendet tegyen a káoszban, akkor azt a főnökei nemcsak erkölcsi elismeréssel jutalmazzák, hanem fizetésemeléssel is. Ne torpanjon meg akkor se, ha az irigyei támadásba lendülnek.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma nyugodt, és kipihentnek érzi magát. A Hold a Mérleg jegyében áll - most elég időt fordíthat magára és személyes kapcsolataira. Nem tesz semmit, ha egy kicsit szentimentális lesz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lehet, hogy ma olyanokkal kell együtt dolgoznia, akikkel egy sor kérdésben nem ért egyet, viszont be kell látnia, hogy nélkülük sokkal nehezebben érhetne célba. Így jó adag kompromisszumra van szükség, hogy az állandó viták helyett a lényegre koncentrálhassanak.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Hamar felhúzza ma az orrát, főleg akkor, ha valaki megjegyzést tesz a munkájára, esetleg a személyére. Érdemes volna végiggondolnia a kritikát, és a következő lépéseknél figyelembe venni azokat a tanácsokat, amelyeket idősebb kollégáitól, barátaitól kap.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok jó fényszög éri a Szűz jegyét, így ez kellemessé teszi ezt a napot. A Neptunusz ellágyítja és érzékenyebbé teszi önt, emiatt könnyen meg is bántódik. Magára veszi azt is, amit egyáltalán nem önnek céloztak…


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Igyekezzen minél többet aludni, mert különben minden idegesíteni fogja. Egyszerre félelmei támadhatnak, aggodalmaskodni kezd, teljesen alaptalanul.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A csillagok új barátságokat, mozgalmas társasági életet jeleznek. A véletlen össze is hozza valakivel, csak egy a bökkenő: az illető már párkapcsolatban él.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma mindent túlreagál, nehezen köt kompromisszumot, és akár még a saját érdekeit sem veszi figyelembe, amikor „asztalt borít”... Arra kell vigyáznia, hogy bármilyen vitája támad a munkaadójával, tartsa be az udvariasság elemi szabályait!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma kedvező állásajánlatot kap, vagy egy olyan vállalkozásba kezdhet, ami már régóta foglalkoztatja. Ezzel biztos pénzforráshoz jut, ami hosszú távon biztosítja a megélhetését, ráadásul a fantáziáját és tehetségét is próbára teheti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Népszerűsége, vonzereje megsokszorozódik, amit nemcsak a magánéletben tud kamatoztatni, hanem a hivatásában is. Olyan embereket tud maga mellé állítani, akik a karrierjét egyengetik.


Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygók a kellemes szerelmi élmények mellett kemény munkahelyi kihívásokat is jeleznek. Ha itt is, ott is helyt akar állni, jobban be kellene osztania az idejét ahhoz, hogy valóban mindenre jusson belőle.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: